Nova Lara Kroft gola na fotkama

Agencije
Nova Lara Kroft gola na fotkama

Švedska glumica Alisija Vikander igraće Laru Kroft u novom filmskom nastavku "Tomb Rajder", a sada su objavljene i prve slike koje pokazuju kako ona izgleda u ovoj ulozi.

Lijepa oskarovka naslijedila je ovu ulogu od Anđeline Džoli, a film će stići u bioskope u martu 2018. godine.

Alisija je prošle godine nagrađena "Oskarom" za ulogu u filmu "Dankinja", a prethodno je pažnju svjetske javnosti privukla u ostvarenju "Ex Machina ".

U ovom neobičnom naučnofantastičnom ostvarenju Alisija je igrala robota, a u pojedinim scenama pojavljuje se kao od majke rođena.

Mnogi su ovu scenu nazvali jednom od najboljih scena golotinje u novijim filmovima.

- Bila sam nevjerovatno uzbuđena kada su mi ponudili ovu ulogu. Lara Kroft je zaista legendarni lik i sasvim sam sigurna da ljudi mogu da se identifikuju s njom zbog mnogih stvari. Ona nastoji da se izbori za svoje mjesto u svijetu i poveže budućnost sa prošlošću. Lično, vidim je kao uzor mladim ženama. Ona posjeduje fantastičnu mješavinu vrlina: snažna je, pametna, ranjiva, a iza sebe ostavlja veliki haos. Drugačija je od drugih likova koje sam tumačila. Jako je zabavno kada pokušam da uđem u Larinu glavu. Za mene je izazov da se uhvatim u koštac sa tako fizički zahtjevnom ulogom - kazala je lijepa glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana