Nik Gordon izveo predstavu na grobu Bobi Kristine

Agencije
Nik Gordon izveo predstavu na grobu Bobi Kristine

Nik Gordon, kojem je bilo zabranjeno da dođe na sahranu Bobi Kristine, pristao je da se slika u suzama pored njenog groba, za 40.000 dolara, pišu strani mediji.

Mediji su izvještavali da se Nik vratio iz provoda i tada je izbila svađa jer je počeo da optužuje Bobi Kristinu da ga vara. Svađa je počela žestoko u kuhinji, a zatim se nastavila u dnevnoj sobi.

Kada su se strasti konačno malo stišale, Nik joj je dao koktel lijekova, zbog kojih je ona izgubila svijest, a nakon toga je gurnuo u kadu hladne vode licem prema dolje. Njegov portparol je izjavio da je to potpuna izmišljotina.

Ipak, čini se da u cijeloj priči ima istine. Kako saznaje "Page Sidž", Gordon je bio debelo plaćen za potresne snimke s groba, a novac mu je prijeko potreban jer je švorc.

Njegove fotografije u suzama na grobu kćerke Vitni Hjuston i Bobija Brauna su se juče pojavile kao naslovna priča u tabloidu "National Enljuirer". Tu su slike Gordona koji donosi dva buketa cvijeća, ljubi nadgrobnu ploču, slika je mobilnim telefonom i onda doživljava nervni slom u suzama.

"Insajder" kaže da nije slučajno što je Nik fotografisan i da mu je "Enljuirer" za tu predstavu platio 40.000 dolara.

Protiv njega je pokrenuta tužba kojom ga terete za smrt kćerke Vitni Hjuston, ali pošto nije imao para za advokate, riješio je da na svaki mogući način prikupi novac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Uhapšen Žerar Depardje!
Uhapšen Žerar Depardje!
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana