Monika Beluči progovorila o starenju: Nisam opsjednuta izgledom i godinama

GS
Foto: Agencije

Monika Beluči zvijezda je naslovnice nedavnog izdanja The Sundau Times Stulea, za koji je govorila o starenju, održavanju svog izgleda, ali i prihvatanju vlastitih godina.

 Sa 57 godina, Monika Beluči se ne boji starenja, umjesto toga, kazala je da prihvata ovaj neizbježan proces."Postoji toliko žena koje se osjećaju slobodnim da stare na drugačiji način", rekla je Monika.Komentarišući svoj izgled otkrila je da izbjegava rigorozne treninge i stroge dijete, umjesto toga preferira vino i tjesteninu i povremene seanse pilatesa.

Ipak, "pomalo" vježba i prati dijete, ali samo kada mora i to u razumnim granicama."Nisam opsjednuta. Uvijek sam bila žena sa oblinama, nikad previše mršava, takva je moja priroda, prenosi portal Kliks.

I želim da starim na miran način", kazala je."Kada imaš 50 ili 60 godina nemaš iste potrebe kao sa 20. Godine nam daju drugačiju perspektivu", objašnjava.

Komentarišući svoje iskustvo kao 50-godišnje "Bondove djevojke" u Spectreu , italijanska glumica je napomenula da je njen kasting označio "veliku promjenu", dodajući da "ima toliko žena koje se osjećaju slobodnim da stare na drugačiji način.

"Kazala je da "kada smo mladi imamo đavolju ljepotu, koja je sasvim prirodna", ali da život ide dalje i da se moramo nositi sa starošću.Beluči je govorila i o svojim kćerkama i odnosu s bivšim suprugom  od kojeg se rastala 2013. godine, a od tada je bivši par pronašao ritam zajedničkog roditeljstva.

"Razdvojeni smo dugo vremena, ali u isto vrijeme kada ste roditelj, vi ste roditelji za cijeli život", rekla je Beluči.Kao majka koja je iskusila teške aspekte slave, Beluči je rekla da ne želi da uči svoje kćerke da budu u stalnom sukobu sa muškarcima. Na kraju, glumica je rekla da je zahvalna što nije počela raditi u filmskoj industriji kao mlada tinejdžerka, ali i da je to "stvar sreće".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana