Metodi Hristov u subotu u Banjaluci

Glas Srpske
Metodi Hristov u subotu u Banjaluci

Prva ovogodišnja “Element” zabava zakazana je za subotu, kada će u hali “Banjalučkog velesajma” nastupiti Metodi Hristov, Siniša Tamamović, Shajp i Robert S.

“Element” je niz muzičkih događaja, vođen idejom da okuplja sve ljubitelje žanrovski različite elektronske muzike tokom cijele godine. “Element” je nastao iz ljubavi prema elektronskoj muzici, želje da noći provodimo plešući i potrebe da obogatimo kulturnu i turističku ponudu Banjaluke.

Dvije od tri žurke biće održane u hali “Banjalučkog velesajma”, dok je jedan datum rezervisan za veliki “Open Air partdž”, čija će lokacija biti naknadno objavljena.

Metodi Hristov dolazi iz Bugarske i ne treba neku posebnu najavu budući da se radi o svjetski poznatoj zvijezdi. Svojim jedinstvenim stilom, koji varira od mračnije strane teh-haus zvuka pa sve do sirovih haus bitova, pridobio je za kratko vrijeme fanove elektronske muzike. Poznat je po tome što voli da eksperimentiše i kombinuje različite muzičke stilove. Kao producent, svojim izdanjima privukao je pažnju zvijezda kao što su Marko Karola, Riči Houtin, Mendo, Andre Krom, Mark Najt, Džej Lumen, Pan-Pot i mnogi drugi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana