Maraja prodala vjerenički prsten za dva miliona dolara

Agencije
Maraja prodala vjerenički prsten za dva miliona dolara

Pjevačica Maraja Keri (47) nedavno je prodala vjerenički prsten s 35-karatnim dijamantom koji je prije dvije godine dobila na poklon od bivšeg momka, australijskog milijardera Džajmsa Pakera.

Dijamantski prsten, koji je prema procjenama vrijedio 10 miliona dolara, slavna pjevačica je prodala za nešto više od dva miliona.

- Maraja je čvrsto odlučila da krene naprijed i da se riješi “emotivnog” i “materijalnog” tereta, uključujući i taj dijamantski prsten - rekao je izvor blizak pjevačici.

Ovaj slavni par svoju ljubavnu vezu okončao je početkom 2016. godine, ali se pjevačica teško odvajala od Pakerovih poklona. U javnosti je često nosila skupocjenu ogrlicu koju je dobila od njega na poklon, a koja vrijedi pola miliona dolara.

Džejms je nedavno izjavio da je vjeridba sa Marajom bila njegova “najveća životna greška”, a tražio je i da mu vrati skupocjeni nakit, zbog čega je unajmio advokate.

Maraja i Paker su navodno bili u srećnoj vezi sve dok ona nije počela da snima rijaliti emisiju “Marajin svijet”. Milijarder je tada pjevačicu kritikovao da se previše eksponira, a raskinuli su nakon što ga je prevarila.

Maraja je bivšeg vjerenika nazvala “lažljivim oportunistom” i tražila da joj isplati 50 miliona dolara odštete, dogovorenih predbračnim ugovorom. Paker joj to nije htio isplatiti, jer se par nije ni vjenčao, pa ugovor na koji se ona pozivala nikad nije ni stupio na snagu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana