Lopezova i Rodrigez spremaju vjenčanje na Bahamima

Agencije
Lopezova i Rodrigez spremaju vjenčanje na Bahamima

Dženifer Lopez i njen vjerenik Aleks Rodrigez planiraju da naprave najskupocjenije vjenčanje u istoriji Holivuda. Izvor blizak paru je objasnio da pjevačica i bivši sportista žele da nadmaše čak i Kanjea Vesta i Kim Kardašijan, koji su 2014. godine potrošili više od 12 miliona dolara na svoje vjenčanje.

- Aleks je rekao da želi da se iskupi za svu dramu zbog navodnih prevara i da želi da joj priredi vjenčanje iz snova. Pripreme su počele, a ako se može suditi po onome što već sada rade, njihovi prijatelji neće biti iznenađeni ukoliko na kraju potroše više od 15 miliona dolara na ceremoniju - objasnio je izvor.

Ipak, čak i suma od 15 miliona nije tako velika s obzirom na to da par planira vjenčanje na nekoj skupocjenoj destinaciji. Prema riječima izvora, njih dvoje razmišljaju o Bahamima, mjestu gdje su se i vjerili.

- Dženifer već zna šta će obući, ali i šta će sve biti posluženo od hrane. Torta će koštati više od 50.000 dolara, a biće poručena iz Njujorka - naveo je izvor.

Kada su zvanice u pitanju, na vjenčanju će prisustvovati neka od najvećih imena filmske i muzičke industrije, ali i Aleksove kolege iz svijeta sporta.

Rodrigez navodno neće štedjeti ni na nakitu koji planira da joj pokloni, a pjevačica tvrdi da joj je ovo posljednje vjenčanje i da ne želi da štedi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana