Lopez: Znamo šta imamo

Agencije
Lopez: Znamo šta imamo

Glumica i pjevačica Dženifer Lopez se sredinom prošlog mjeseca na društvenim mrežama pohvalila ogromnim dijamantom na ruci i time objavila vjeridbu sa dvogodišnjim partnerom Aleksom Rodrigezom.

Nedugo nakon objave vjeridbe počela su nagađanja o datumu svadbe i o tome kako će cijela ceremonija izgledati.

Međutim, u jednom intervjuu je i sama Dženifer progovorila o ovom i time mnoge iznenadila.

- Još ništa ne planiramo. Tek smo se vjerili. Odmah nakon vjeridbe su me čekali neki veliki poslovni projekti koje moram da završim do kraja godine, pa iskreno ne znam ni da vam kažem šta će se sve dogoditi - rekla je Lopezova.

- Zapravo nismo ni sigurni da li želimo uopšte da uguramo vjenčanje u tako gust raspored ili ćemo ipak još sačekati. Ništa još ne znam - kazala je ona.

Nedugo nakon objave vjeridbe u javnosti su se pojavile priče da je Aleks Rodrigez tokom ove veze imao i afere sa dvije žene. Jedna od njih je “Plejbojeva zečica” Zoe Gregori, koja tvrdi da ima dokaze da je Rodrigez tražio polni odnos s njom.

Na ove optužbe Dženifer ni njen vjerenik nisu imali odgovor, ali mnogi tvrde da je upravo ovo razlog za odgađanje vjenčanja.

Ipak, Dženifer se nedavno prvi put oglasila povodom toga.

- Znam šta je istina. I poznajem Aleksa. On takođe zna ko sam ja. Jednostavno smo srećni. Nećemo da dopustimo drugim ljudima da nam govore kakav je naš odnos, jer mi znamo šta imamo - zaključila je Džej Lo u radio-emisiji “The Breakfast Club”.

Pjevačica je takođe dodala da je morala da okonča glasine, kao i da vjeruje u ljubav sa Rodrigezom, a da li će njihova veza opstati, ostaje nam da vidimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana