Lima i Jarić na pragu pomirenja

Agencije
Lima i Jarić na pragu pomirenja

Nekadašnji bračni par Adrijana Lima i Marko Jarić gostovali su zajedno sa svojim kćerkama Valentinom i Sijenom u jednoj američkoj emisiji.

Bivši srpski košarkaš i brazilska manekenka bili su gosti u emisiji "Young Hollywood", a sudeći po njihovom ponašanju mnogi bi pomislili da su i dalje u braku.

Atmosferu sa snimanja emisije podijelila je Adrijana Lima na mrežama, a lako se moglo zaključiti da među bivšim supružnicima vlada divna energija puna ljubavi.

Da li je na pragu pomirenje, ostaje da vidimo.

Adrijana i Jarić zajedno su proveli i ovogodišnji Dan zaljubljenih - 14. februar. Naime, na isti ovaj datum oni su rekli sudbonosno "da", ali je njihov brak poslije nekoliko godina okončan.

Bivši supružnici su ostali u dobrim odnosima, te ne čudi što često vrijeme provode zajedno, a ponajviše zbog djece, Valentine i Sijene.

Marko i Adrijana vjenčali su se 2009. godine. Prve trzavice pojavile su se krajem 2013, da bi tek u maju naredne godine objavili da se razvode. Poslije okončanja braka Lima je imala dvije kraće veze, sa bokserom Džoom Tomasom i igračem američkog fudbala Džulijanom Edelmanom, dok je Jarić imao avanturu sa djevojkom iz Smedereva, Dušicom Savić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana