Lepa Brena i Boba slave godišnjicu braka: Zbog njihove svadbe prekinut i Dnevnik

GS
Lepa Brena i Boba slave godišnjicu braka: Zbog njihove svadbe prekinut i Dnevnik

Lepa Brena (63) je u srijedu slavila jer je rasprodala koncert u Zagrebu najavljen za šesti decembar 2024, čak godinu dana unaprijed, u samo jednom danu, što niko do sada nije uradio.

Ona danas slavi 32. godišnjicu braka sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem (60).

Podijelila je dvije njihove stare fotografije, a jedna je sa vjenčanja. „Srećna godišnjica, 07.12.1991“, napisala je i uz datum dodala emotikone zvezda, djetelina i srca.

Upoznali se na vrhuncu karijera

Ljubavna priča ovog para počela je 1986. godine.

„Kad sam srela Bobu, svidela mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da, kao i ja, nema puno vremena za gubljenje, jer su naše karijere tad bile u zaletu. Rekla sam sebi - sad ili nikad! Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma ‘Hajde da se volimo‘ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sećam se da sam davala intervju i da me Raka s novinarkom zaključao da možemo normalno pričati“, rekla je Brena, a Boba se nadovezao.

„Trebalo je još ranije da upoznam Brenu jer smo hteli da je angažujemo da peva na teniskom turniru, ali Raka Đokić, njen menadžer, kasnije naš kum, izgovarao je da ima mnogo obaveza. Ali, istina je, stalno je bila. nastup. Kada smo se konačno upoznali, Brena mi je prišla i rekla: 'Gde si bio svih ovih godina?'. Bio je to sudbonosni susret, a prvih nekoliko meseci bilo je jako teško. Koristili smo svaki slobodan trenutak da budemo zajedno. Letela sam sa Ibize za Cirih, dolazim da je vidim“, rekao je bivši teniser, prenosi Jutarnji.hr.

Vjenčanje vijeka

Zbog njihovog vjenčanja prekinut je čak i Dnevnik kako bi se par uživo uključio u program. Njihov poseban dan nazvan je „vjenčanjem vijeka“. Mediji su objavili da je za organizaciju vjenčanja potrošeno 50.000 njemačkih maraka. Gostima je priređeno 650 različitih vrsta hrane, a 22 praseta su ispečena na ražnju. Poslije venčanja objavili su snimak na VHS kaseti, što u to vrijeme nije bilo uobičajeno. Pjevačica je svojevremeno pričala kako su sve prošli u braku.

„Boba i ja smo imali sreću da zajedno rastemo kroz brak, zajedno se smejemo, plačemo zajedno, prolazimo kroz sve zajedno. Zbližile su nas ne samo lepe stvari kojih je uvek bilo na pretek, već i neke teške situacije koje smo preživeli. zajedno – otmica deteta, raspad države, smrt roditelja... Tada vidite da li je osoba pored vas zaista životni saputnik. Jer lako je biti dobar kada je sve dobro“, rekla je Brena.

Njihovu harmoniju i sreću narušila je kidnapovanje sina Stefana, koji je kidnapovan 23. novembra 2000. godine ispred njihove kuće. Osmogodišnjak je poslije pet dana vraćen kući, živ i zdrav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana