Kraj bajke: Rastaju se Kim Kardašijan i Kanje Vest?

Glas Srpske
Kraj bajke: Rastaju se Kim Kardašijan i Kanje Vest?

Najpoznatija starleta na svijetu Kim Kardašijan navodno se razvodi od muža, muzičara Kanjea Vesta, a razlog je taj što više ne može da izađe na kraj sa "suprugom iz pakla".

Kako prenose strani mediji, u bajci Kardašijan/Vest došlo je do neslaganja. Naime, pored troje male djece, Kim, navodno, mora i da brine o Vestu koji se ponaša kao tinejdžer.

- Glavni razlog zbog kojeg joj je "pukao film" jeste njegova zavisnost od tableta bez kojih gotovo da više ne može da funkcioniše. Najblaže rečeno, život s Kanjeom je težak i Kim je dostigla granicu - objasnio je njihovu situaciju blizak izvor.

On tvrdi da Kanje ništa ne pomaže Kardašijanovoj oko djece, te da često ima izlive bijesa.

- Otkako se Čikago rodila, napadi su sve češći i ozbiljniji. Kim se često pita da li bi joj život bio lakši bez njega - rekao je ovaj izvor.

Međutim, Kim se i dalje trudi da ne daje povoda ovakvim nagađanjima, pa je tokom nedavne posjete Japanu uredno promovisala novu Vestovu modnu liniju i nije davala nikakve komentare o njihovom odnosu. Za javnost oni vode "srećan bračni i porodičan život".

Kim Kardašijan i Kanje Vest u braku su od 2014. godine i par ima sina i dvije kćerke. Najmlađu ćerku im je rodila surogat majka u januaru ove godine jer je starleta u drugoj trudnoći imala probleme, zbog čega su joj doktori savjetovali da više ne rađa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana