Kortni Kardašijan prijeti bivši muž

Agencije
Kortni Kardašijan prijeti bivši muž

Bivši muž rijaliti zvijezde Kortni Kardašijan Skot Disik nije nimalo zadovoljan zbog činjenice da se majka njegove djece zabavlja sa drugim muškarcem.

To što je Alžirac Juns Bendžim čak 12 godina mlađi od rijaliti zvijezde je samo pogoršalo čitavu situaciju. Stvari su otišle predaleko kada je Skot počeo da prijeti novom paru.

Naime, u posljednjoj emitovanoj epizodi iz rijaliti programa o Kardašijanovima prikazani su i kratki kadrovi iz sljedeće epizode. U njima je objavljeno da Skot fizički prijeti svojoj bivšoj supruzi i njenom momku.

- Skot mi sada prijeti. Kaže mi da čuvamo leđa - rekla je Kortni u kratkom klipu.

Brojni izvori su se krajem ljeta oglašavali kako bi prenijeli da Skot i dalje ne može da prihvati to što ga je Kortni konačno zaboravila i uživa pored mlađeg muškarca.

- Skotu je teško i stvarno se muči dok gleda Kortni kako uživa sa mlađim muškarcem kao što je Juns. Ne može da podnese da gleda majku njegove djece kako juri za tim momkom - rekao je dobro upućen izvor.

Isti izvor je dodao da Skot ne prati više Kortni na "Instagramu" i da izbjegava sve društvene mreže kako ne bi gledao njihove zajedničke fotografije iz prošlosti.

- Ovo je prvi put da Skot vidi da je Kortni zaljubljena u drugog - kaže izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana