Kolega raskrinkao Draganu Kosjerinu, ovako se ponaša kada se ugase kamere

GS
Kolega raskrinkao Draganu Kosjerinu, ovako se ponaša kada se ugase kamere

Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših voditeljki sa srpske javne scene, a sada je njen kolega otkrio kakva je ona zapravo kada nije pod svjetlima reflektora.

Voditeljka Dragana Kosjerina osim elokventnosti i profesionalizma, veliku pažnju javnosti privlači svojim izgledom i neodoljivom harizmom, te ne čudi da je san mnogih muškaraca. Dragana je nedavno iznenadila svoje fanove kada je promijenila frizuru, a mnogi se pitaju kakva je ona zapravo kada nije pod svjetlima reflektora, a upravo to otkriva njen kolega Stefan Bendić:

- Odličan sam sa Kosjerinom. To je prvo pitanje na svaku slavu koju dođem: "Sine super, sport, sve, ali kakav si sa Kosjerinom, da li je lijepa uživo kao na TV?". To ti je standardno pitanje. Odličan sam njom, pozdrav za moju koleginicu Draganu Kosjerinu. Dragana je otprilike Novak Đoković, ona je ozbiljan profesionalac šta god da radi. Evo primjera, Svjetsko prvenstvo, Dragana prati sve, gleda sve, priča mi svoje utiske i onda šta ja mislim, šta ona misli. Ona žena se ne bavi time, ali svaka joj čast. Napravila je veliku stvar, jeste radila na Sport klubu, jeste radila tenis, ali to nema veze s tim. Ona je surovi profesionalac - poručio je Bendić u podkastu "Reketiranje", a prenosi Informer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana