Klint Istvud glumac i reditelj istovremeno

Agencije
Klint Istvud glumac i reditelj istovremeno

U svom posljednjem filmu “The Mule” 88-godišnji Klint Istvud režirao je za sebe scenu seksualnog čina utroje sa djevojkama u dvadesetim godinama.

Glavni junak filma “The Mule” je Erl Stoun, čovjek koji se bavi hortikulturom, a dodatni novac zarađuje transportom droge kroz Sjedinjene Američke Države. On je popularan tip, koji u najmanje tri scene izaziva aplauze. Iako ima 90 godina, on u više navrata ima scene seksualnih odnosa sa ženama u dvadesetim godinama, koje su željne da ga se dočepaju.

Iako u sceni koja otvara film Erl priča vic o vijagri, njemu nikakav hemijski podsticaj nije potreban. I ne samo to - dok se zabavlja sa djevojkama, ljubomorni komšija ga, iako mnogo mlađi od njega, krišom posmatra.

Do sada je u svojim filmovima Istvudovo “samoobožavanje” bilo zasnovano na moralnom narcizmu, piše “Gardijan”, a reditelj-glumac do sada nije insistirao na seksualnoj dimenziji.

U filmovima kao što su “Unforgiven”, “Million Dollar Baby” i “Gran Torino” Istvudov junak se žrtvuje da bi na neki način unaprijedio čovječanstvo ili okajao sopstvene grijehe.

U svom prvom ostvarenju “Play Misty for me” Istvud je kreirao situaciju u kojoj se analizira muški narcizam, u kojem se i sam kupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana