Kanje iznajmio kuću za liječenje

Agencije
Kanje iznajmio kuću za liječenje

Samo nekoliko dana nakon što je reper Kanje Vest otpušten iz bolnice, javili su se novi problemi.

Naime, kontroverzni reper nije se vratio u porodični dom koji dijeli sa suprugom Kim Kardašijan i dvoje djece, već je iznajmio kuću u kojoj ga liječi tim stručnjaka.

Proteklih nekoliko mjeseci Kim i Kanje prolaze kroz mnogo teških trenutaka, naročito poslije pljačke u Parizu i njegovog sloma. Kanje je prije nekoliko dana izašao iz bolnice, baš pred rođendan njihovog sina Sainta, ali slavni par nije htio da pravi žurku. Obilježili su ga u krugu porodice sa velikom tortom, ipak u porodičnom domu gdje je došao i Kanje.

Kloe, Kourtnej i Kilie su naravno prisustvovale zabavi i na Snapchatu podijelile delić atmosfere, a najviše je bilo snimaka srebrnih i plavih balona kojima je bila ukrašena kuća. Tetka Kendal je bila u Parizu na reviji "Viktorias sikret", tako da nije mogla sa porodicom da proslavi Saintov rođendan.  Izvor takođe dodaje da je ovo bio povod za još jedno slavlje – Kanjeov izlazak iz bolnice. On je sa najbližima uživao u druženju i opuštajućoj atmosferi koji su mu i te kako potrebni nakon teškog psihičkog sloma koji je doživio prošle nedjelje. Kada Kanje odlazi u kuću za liječenje nije još poznato, ali reper ne odustaje od poboljšavanja svog psihičkog stanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana