Jahte i luksuz: Kako se poznati odmaraju ovog ljeta

Agencije
Jahte i luksuz: Kako se poznati odmaraju ovog ljeta

Ako ste se pitali šta rade poznati kada ne rade, sigurno pretpostavljate da i kada se odmaraju to mora da bude na visokoj nozi i papreno skupo.

Zato brojne američke zvijezde vole da ljetuju u Evropi, a najviše u čuvenom Sen Tropeu. Naravno, jahte su neizostavne, a oni koji nemaju svoju mogu da potroše i nekoliko stotina hiljada dolara na njihovo iznajmljivanje.

Leonardo di Kaprio, po ko zna koji put ljetuje u čuvenom ljetovalištu na jugu Francuske, Sen Tropeu. Kao i svaka zvijezda, Leo obožava da krstari skupocjenom jahtom po Azurnoj obali.

Osim Lea, Azurnu obalu rado posjećuje i Silvester Stalone sa svojom porodicom.

A ove godine, u Sredozemnom moru su rješili da se okupaju i Kameron Dijaz i njen dečko Džoel Meden. Ali, umjesto Sen Tropea, zaljubljeni par je riješio da ljetuje na ostrvu Korzika.

U Sen Tropeu je uživala i seksi Pamela Anderson sa suprugom a i mlada zvijezda Džastin Biber.  

Sara Džesika Parker i njen suprug Metju Broderik, krstarili su Egejskim morem i posijećivali Grčka ostrva. Na ljetovanju im se pridružio dugogodišnji prijatelj Džeremi Ajrons i njegova supruga.  

Problematična Lindzi Lohan rješila je da se udalji od glamura juga Francuske, pa ljetuje na mirnom ostrvu Išija u Tirenskom moru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana