Izabrana za modnu influenserku godine, a onda obukla - ništa

Agencije
Izabrana za modnu influenserku godine, a onda obukla - ništa

I Kim Kardašijan, koja se uporno predstavlja kao starleta i rijaliti zvijezda, zapravo je nevjerovatna mašina za pravljenje para, uspjela je da iznenadi samu sebe. Istovremeno sa njenim izborom za modnu influenserku godine, ona je na Instagramu objavila sliku modne preporuke - i nikome, pa ni njoj nije jasno kako je ona uopšte dobila prestižno priznanje.

Kim je titulu dobila od veća američkih modnih dizajnera koji svake godine biraju najuticajniju osobu u svijetu u mode, a zbog čuvene rijaliti zvijezde uvedena je i nova kategorija - influenser godine, neko ko postavlja i diktira trendove prvenstveno putem društvenih mreža.


Kim je na uručenje nagrade došla u stilu antičke boginje, u kombinaciji maksi suknje i krop-top brenda “Rik Ovens” u srebrnobeloj boji, a održala je i govor, i to prilično neočekivan.

“Šokirana sam zbog nagrade, jer sam ja većinu vremena gola”, rekla je ona na početku govora.

A onda je malo kasnije obukla nešto najprovidnije do sada. I to od glave do pete.

Iako je to bio njen modni izbor za izlazak u restoran, vintidž haljina Helmuta Langa iz kolekcije proljeće 1995. godine izazvala je salvu negaitvnih komentara.

Kako se kroz haljinu baš sve vidi, najpoznatija rijaliti zvijezda intimni deo sakrila je samo svilenim gaćicama iz “Lang” kolekcije. I naravno, niti ovaj stajling nije mogao proći bez omiljenog para cipela koje potpisuje njen suprug Kanje Vest.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana