Ijan Glen o seriji “Igra prestola”

Agencije
Ijan Glen o seriji “Igra prestola”

Glumac Ijan Glen, koji u čuvenoj seriji “Igra prestola” igra Džoru Mormonta, nedavno je izjavio da su autori “Igre prestola” apsolutno paranoični da nešto sa snimanja posljednje sezone ne procuri u javnost. Sve se drži u strogoj tajnosti.

Bezbjednosne mjere su, kako je rekao Glen, toliko velike da smetaju pojedinim glumcima. Dodao je i to da su autori serije veoma zabrinuti da neki detalj ne procuri u javnost prije emitovanja.

- Apsolutno su paranoični u vezi s tim da bilo ko sazna bilo šta. Nije nam dozvoljeno da na set donesemo naš tekst. Svemu smo morali da pristupimo preko ajpeda, a svako ima drugačije bezbjednosne mjere. To je nekim glumcima bio problem - rekao je Glen.

Posljednja sezona globalnog fenomena i jedne od najvećih serija ikada biće emitovana u aprilu 2019. godine.

Škotski glumac, koji u “Igri prestola” igra ser Džoru Mormonta, ističe i da je posljednja sezona “apsolutno fenomenalna”. Svi koji su radili na seriji - što je više od 100 glumaca i članova ekipe - zajedno su prošli kroz sve.

- Ovo je prvi put da smo svi sjeli i za jedan dan zajedno prošli kroz čitavu priču, od početka do kraja - kazao je Glen.

Glen kaže da su neki glumci bili šokirani kada su shvatili kakav će biti kraj, kao i da su svi uglavnom bili oduševljeni.

- Iskreno, ovih šest epizoda su potpuno fenomenalne. Pisci su zaista bili dobri. Način na koji su sve sastavili bio je ozbiljan poduhvat. Bilo je dosta suza tog dana. A i takva je posljednja sezona - sezona oproštaja i krajeva - naglasio je Glen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana