Hotelski kuvar upao u dvorište kuće glumca Kamberbača, napravio incident

Tanjug
Foto: Arhiva

LONDON - Poznati britanski glumac Benedikt Kamberbač i njegova porodica bili su užasnuti nakon što im je bivši kuvar iz hotela "Mejfer" prijetio i napravio štetu na njihovoj kući, na sjeveru Londona.

  Kamberbač (46), njegova supruga Sofi Hanter (45) i njihovo troje dece su bili u kući kada je kuvar Džek Bisel (35) udario nogom gvozdenu kapiju u dvorištu i vrištao: "Znam da ste se doselili, nadam se da će (kuća) izgoreti", saopšteno je ovog mjeseca na sudu, prenio je londonski "Tajms".
 
   Bisel, koji je bio i glavni šef restorana u hotelu "Bomont", u periodu između 2017. i 2020. godine, pljunuo je na interfon i razvalio ga koristeći kuhinjski nož.
 
   On je pobjegao sa mjesta incidenta, ali ga je kasnije policija uhapsila nakon što je našla njegov DNK na interfonu.
  
 Izvor blizak porodici Kamberbač rekao je za "Dejli mejl" da je cijela porodica bila apsolutno preplašena i da su mislili da će ih povrijediti.
  

 "Srećom, nije otišao tako daleko. Benedikt i Sofi su imali mnogo neprospavanih noći od tada jer su se brinuli da bi mogli da budu opet na meti. Činjenica da je upad u njihovu kuću bio ciljan ih dodatno brine", rekao je izvor.
    
Bisel se izjasnio krivim za nanošenje materijalne štete 10. maja i kažnjen je sa 250 funti (290 evra), a dobio je i trogodišnju zabranu prilaska Kamberbaču i njegovoj porodici, kao i oblasti u kojoj žive.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana