Holivudsko pravilo bračne treće sreće

Agencije
Holivudsko pravilo bračne treće sreće

Holivudski brakovi poznati su po tome što se završe brže nego što počnu, ali to ne sprečava poznate ličnosti da sreću potraže ponovo. Neke ljude prosto ni loše iskustvo ne zadržava da otvore svoje srce potencijalnoj pravoj osobi ako na nju naiđu.

Glumica Kejt Vinslet je poslije neuspjelog braka sa režiserom Džimom Tripltonom, sa kojim dijeli starateljstvo nad kćerkom Miom, izabrala drugog partnera, ali iz iste industrije - režisera Sema Mendesa. Njihov brak je trajao od 2003. do 2010. godine, a dobili su i sina Džoa. Njena treća sreća bio je Ned Roknrol.

Njena koleginica, glumica Dru Barimor, prošla je kroz tri razvoda, a najskoriji je bio prošle godine. Tada je izjavila da, iako se rastala od Vila Kopelmana, ona i njen bivši suprug su u prijateljskim odnosima i zajedno će podizati svoje dvoje djece. Prije njega Dru je imala dva braka koji su trajali po samo godinu.

Pjevačica Dženifer Lopez u prvi brak je ušla sa producentom Ojanijem Noom i trajao je svega godinu. Nedugo nakon razvoda, upoznala je plesača Krisa Džuda, za koga se udala tri godine kasnije, a u braku su ostali dvije godine. Uslijedila je vjeridba sa glumcem Benom Aflekom, koju je raskinula kako bi se udala za Marka Entonija. Oni su 2008. dobili blizance Maksa i Emu, ali su nekoliko godina kasnije odlučili da se rastanu. Sa Markom je ostala u odličnim odnosima.

Među slavnim ličnostima sa više brakova su i glumci Pamela Anderson i Čarli Šin, koji takođe ne misle da postoji samo jedna prava osoba za cijeli život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana