Holivudski glumci se umalo potukli zbog jedne poznate dame

Agencije
Holivudski glumci se umalo potukli zbog jedne poznate dame

U svojim memoarima, Elton Džon otkrio je kako su poznati glumci doveli atmosferu do usijanja na jednoj večeri.

Zahvaljujući franšizama “Roki”, “Rambo” i “Plaćenici”, cio svijet zna da Silvester Stalone zna dobro da udari. Ispostavilo se da je jednom zamalo isprobao udarac na svom kolegi Ričardu Giru u svađi za naklonost princeze Dajane. Elton Džon u svojim memoarima “Ja”, prisjetio se večere na kojoj je pozvao sve troje u svoj dom davnih devedesetih godina. Tenzija je bila tako velika da je umalo kulminirala tučom poznatih glumaca.

“Odmah je bilo jasno da Ričard Gir i Dajana imaju odličnu konekciju. Dok smo ćaskali, nisam mogao da ne primjetim da je atmosfera u prostoriji bila čudna. Po načinu na koji ih je gledao, novo prijateljstvo između Gira i Dajane nije se dopalo Staloneu. Nije mu se dopalo uopšte”, napisao je Elton.

Pjevač je bio izuzetno dobar prijatelj sa tragično nastradalom princezom. Ova anegdota datira tri ili četiri godine prije njene smrti. Stalone je upoznao princezu na dječjem dobrotvornom događaju 1993. godine i ostavila je na njega odličan utisak, piše Mens health.

“Mislim da se pojavio na žurci sa namjerom da pokupi Dajanu, ali je onda vidio da su mu planovi za to veče upropašćeni”, dodao je Elton Džon.

Na svu sreću, domaćin je uspio da razdvoji dvojicu glumaca i Stalone je bio “smoren” cijelo veče.

“Nakon večere, Dajana i Ričard Gir sjeli su ispred kamina, a Stalone je otišao kući u žurbi”, piše Elton Džon.

Dodao je i da je Stalone kasnije rekao da nikada ne bi došao na tu večeru da je znao da će “princ šarmantni” biti prisutan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana