HBO okuplja ekipu filma "Hari Poter" za specijal, evo koji glumci će biti dio epizode

GS
Foto: skrinšot

Daniel Redklif, Rupert Grint, Ema Vatson i još nekoliko članova glumačke ekipe popularne franšize "Hari Poter" ponovo će se okupiti kako bi snimili specijalnu emisiju za HBO.

Dvije decenije nakon što je svijetu predstavljen prvi film iz popularne franšize - "Hari Poter i kamen mudraca" HBO Maks je najavio kako će 1. januara predstaviti epizodu "Harry Potter 2oth Aniversaru: Return to Hogwarts".

Ova epizoda će umnogome nalikovati okupljanju popularnih "Prijatelja", koje smo gledali ranije ove godine, a koje je takođe snimljeno u režiji HBO-a.

Obožavatelji franšize će unutar nešto više od jednog sata imati priliku gledati intervjue s glumcima koji su se pojavili u sedam filmova.

U specijalu će se osim poznatog trojca pojaviti i: mnogi drugi.

Produkciju epizode " Return to Hogwarts " potpisuje Warner Bros.

Torta koja je napravljena u obliku dvorca Hogwarts izložena je u sklopu proslave 20. godišnjice od premijere prvog filma o junaku Hariju Poteru.

Za pravljenje torte je bilo potrebno 320 sati, a napravljena je od veganskih sasstojaka. Donirana je lokalnoj dobrotvornoj organizaciji  One Vision, koja se bori protiv gladi.

Osnivač organizacije Enoh Kanagaraj je rekao da će parče torte dobiti ključni radnici i korisnici usluga One Vision.

Tortu je napravio umjetnica i skulptorica torti Michelle Wibowo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana