Haris Džinović otkrio kako je shvatio da ga Melina vara (VIDEO)

GS
Foto: Agencije

Haris i Melina Džinović, jedan od najpoznatijih estradnih parova, riješili su da stave tačku na svoj brak i da se poslije 22 godine ljubavi razvedu.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije, a pjevač je sada u svojoj ispovijesti otkrio kako je izgledao njegov život sa Melinom prije nego što su odlučili da se razvedu.

Naime, Melina je često sa prijateljicama bila na putovanjima, a Haris je otkrio kada je primijetio da nije sve kako treba.

"Ja sam ta putovanja podržavao do februara prošle godine, a onda sam vidio da je vrag odnio šalu. Ona je lijepa žena, a posebno je trijumfalna, ako je neko zgrabi kao ženu Harisa Džinovića i vjerovatno dok kuja ne mrdne repom, drugi joj ne mogu ništa, sigurno je da ima njene krivice u tom nevjerstvu, ali to ona jedino zna", pričao je Haris.

"Mnogo sam uložio u nju i nije mi žao zbog toga, ali kad neko nema poštovanja i zahvalnosti onda je čovjeku žao što je bio tu i bio darežljiv i spreman na sve. Sav nakit je odnijela, kada se sve zajedno zbroji to je ogromna suma. Oproštaja nema nikada, to je takva perfidna izdaja i mutljavina koja meni u životu ne treba", istakao je Haris, pa otkrio kako se Melina ponašala prema njemu.

"Nije se pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Ja sam se čudio, ne vidim nikakav razlog, ako neko neće sa njim, bar može reći, dobar dan, doviđenja, prijatno, ali ni toga nije bilo, ništa. Poslije svega što sam uradio nema tona, slika se možda pojavi, ali ton je mrtav. Nikada je nisam udario, ponižavao", rekao je Haris, prenosi "Hajp".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana