Hari: Moj život je kombinacija Trumanovog šoua i zoo vrta

Tanjug
Hari: Moj život je kombinacija Trumanovog šoua i zoo vrta

LONDON/LOS ANĐELES- Princ Hari je izjavio da želi da „prekine ciklus bola i patnje“ svog odrastanja i da ga ne prenosi na sopstvenu djecu.

„Mislim da ne bismo smjeli da upiremo prstom ili da nekoga okrivljujemo, ali svakako kada je riječ o roditeljstvu, ako sam iskusio neki oblik bola ili patnje zbog bola ili patnje koju su možda pretrpili moj otac ili moji roditelji, pobrinuću se da prekinem taj ciklus da ga ne bih prenio dalje“, rekao je Hari u popularnom podkastu „Armc hair Edžpert“.

Princ Hari, koji očekuje ćerku sa suprugom Megan i koji je već otac njihovog sina Arčija, opisao je svoj život kao „kombinaciju Trumanovog šoua i boravka u zoološkom vrtu“, prenosi Bi-Bi-Si.

„Mnogo je genetskog bola i patnje koji se ionako prenose, te bismo mi kao roditelji trebali učiniti najviše što možemo da pokušamo i da kažemo: ''Znate šta, to mi se dogodilo, postaraću se da se to tebi na dogodi.“

Dodao je da je samo u jednom trenutku počeo da „sklapa kockice“ i da uviđa ga je njegov otac tretirao na isti način na koji je on tretiran, nakon čega se zapitao „kako to mogu da promijenim kada je roječ o mojoj djeci?“.

Vojvoda je rekao da preseljenje njegove porodice u SAD nije bio dio plana, ali „ponekad morate da donosite odluke i porodicu stavljate na prvo mjesto“, kao i mentalno zdravlje.

Govoreći o životu u Los Anđelesu, u Kaliforniji, rekao je da se sada osjeća drugačije, jer se može kretati slobodnije.

„Mogu staviti Arčija na zadnji dio mog bicikla, što nikad ne bih imao priliku da učinim“, rekao je Hari.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana