Hari i Vilijam zavoljeli maćehu

Glas Srpske
Hari i Vilijam zavoljeli maćehu

Kamila Parker Bouls dugo je bila omraženi član britanske kraljevske porodice.

Za obične ljude ona je bila krivac za raspad braka Dajane i Čarlsa. Prinčevi Hari i Vilijam nikada nisu mogli podnijeti Kamilu. Ipak, jedna nova knjiga pokazala je da odnosi pod krovom Bekingemske palate i nisu tako loši, posebno između Dajanine djece i njihove maćehe.

Ispod plašta romantike najpoznatijeg braka naše epohe dešavalo se mnogo toga o čemu javnost ništa nije znala.

- Bilo nas je troje u tom braku. Pomalo pretijesno - izjavila je Dajana u jednom intervjuu pred svoju smrt.

Pomenuta “treća” osoba u braku Dajane i Čarlsa bila je Kamila Parker Bouls, dugogodišnja prinčeva ljubavnica. Njom se Čarls oženio osam godina nakon smrti supruge, a tom pomalo mučnom vjenčanju prisustvovali su mimo svoje volje i prinčevi Hari i Vilijam. Ni tada nisu skrivali da Kamilu jednostavno ne podnose.

Ipak, vremena se mijenjaju i prinčevi danas drugačije gledaju na svoju maćehu. O tome princ Hari govori u svojoj novoj biografiji, autorke Anđele Levin.

- Kamila i ja smo uvijek nekako bili blizu jedno drugog. Moj brat takođe. Mi je volimo iznad svega. Ona nije luda maćeha i odlično igra ulogu u kojoj se nalazi. Nije nas povrijedila, a mogla je da to uradi. Ona je čudesna žena. Najvažnije od svega ona je Čarlsa učinila srećnim - kaže Hari.

Oni koji poznaju dešavanja u Bekingemskoj palati tvrde da je Kamila ponovo ujedinila kraljevsku porodicu i da nje izvukla ono najbolje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana