Gole sandale najveći hit ovog ljeta

Agencije
Gole sandale najveći hit ovog ljeta

Britanski “Vog” ih već naziva najvećim trendom za ljeto 2019. kada je u pitanju obuća, ali hoće li gole sandale zaista imati toliku popularnost, s obzirom na to da su jako otvorene, a noga u njima djeluje golo.

Takozvane gole sandale prepoznatljive su po minimalističkom dizajnu i tankim kaišićima.  U ovu kategoriju možemo da smjestimo sve modele otvorenih prstiju i peta, nezavisno od visine štikle s nekoliko tankih kaišića koji pridržavaju nogu prilikom hodanja.

Pošto su jako otvorene, noga u njima djeluje golo. Ovakav minimalizam mnogima djeluje nesigurno, pogotovo kada su u pitanju dnevne prilike u kojima moramo puno da se krećemo.

Iako mogu da budu veoma lijepe, gole sandale zapravo nisu funkcionalne, pa ima i onih koji sumnjaju u njihovu dominaciju u narednim mjesecima. Sa druge strane, dame koje ne vole robusne ljetne sandale i preferiraju upravo takav, jednostavan dizajn, ove sezone uživaće kao nikada prije, jer ponuda minimalističkih sandala nikad nije bila tako velika i raznolika.

Sudeći po fotografijama influenserki na “Instagramu” i komentarima na internetu ove sandale bi zaista mogle postati hit sezone, posebno jer ih “Vog” tako naziva. Poznato je da “Vog” diktira trendove i da će to sigurno uticati na popularnost ovih sandala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana