Glumica zaradila tužbu zbog nakita

Agencija
Glumica zaradila tužbu zbog nakita

Zvijezdu kultne serije "Seksi i grad" i modnu ikonu Saru Džesiku Parker tužila je dizajnerka nakita Ket Florens jer nije promovisala njenu liniju dijamantskog nakita, za šta je bila plaćena 7,5 miliona dolara.

Usred premijere filma Sare Džesike Parker "Plava noć", koji se prikazuje na "Tribeka filmskom festivalu" i promocije nove kolekcije vjenčanica "SJPxGilt", glumica se bavi višemilionskom tužbom.

Florensova je ove sedmice na federalnom sudu u Njujorku saopštila da je glumici platila pet miliona dolara u ratama i isplatila 10 odsto od prodaje nakita, što sveukupno iznosi 7,5 miliona dolara.

Dizajnerka je takođe izjavila da je Parkerova promovisala kolekciju nakita u jesen 2016. godine, kada je kolekcija prvi put izašla, ali da je nedugo nakon početka sporazuma sva dobronamjerna saradnja prestala.

Navodno je Sara Džesika Parker trebalo da prisustvuje predstavljanjima kolekcije, ali glumica sve do početka događaja nije javila vrijeme kada bi mogla da prisustvuje predstavljanju nakita, zbog čega je sve otkazano.

- Taj datum i vrijeme nisu odgovarali za večernje predstavljanje proizvoda koje je bilo planirano i bilo dio ugovornih obaveza. Uprkos tome, optužena je odbila da pruži alternativne večernje termine ili datume - napisala je u tužbi Florensova.

Dizejnerka tuži Parkerovu zbog kršenja ugovora i nepažnje i pogrešnog predstavljanja. Ona traži odštetu za troškove proizvodnje linije sa Parkerovom i kompenzacionu odštetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana