Glumica otkrila: Oduvijek sam željela da promijenim pol, a sada želim da rodim

Agencije
Glumica otkrila: Oduvijek sam željela da promijenim pol, a sada želim da rodim

Glumica Rubi Rouz poznata je po svom androgenom izgledu, ali i kao aktivistkinja za prava LGBT populacije. Naime, htjela je da promjeni pol, ali je u novom intervjuu otkrila da joj je drago što to nije učinila jer joj je proradio majčinski instinkt.

Rubi je za časopis "The Edut Ruby " otkrila kako joj je drago što ideju da promjeni pol nije pretvorila u delo, jer sada želi da ima djecu. Glumica je rekla da joj je od malena želja bila da bude dječak, međutim danas je u dugogodišnjoj vezi sa pjevačicom i glumicom Džesikom Orglijasom.

"Dok sam odrastala, silno sam željela da imam muško ime poput Čarli, Bili, Maks, Frenki. S druge strane, moja majka je htjela princezu. Dok su sve djevojčice igrale sa barbikama, ja sam se igrala sa Nindža kornjačama i Supermenom… Bila sam luda za stripovima i igrala sam fudbal sa dječacima", rekla je zvijezda serije "Orange is the new black " .

Ipak, Rubi je sad srećna što nije promjenila pol. Danas je srećna u svom tijelu i prihvatila je sebe takvu kakva jeste, a još želi da jednog dana ima svoju djecu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana