Glumac uzvraća udarac: Tužio muškarca zbog “laži o fizičkom nasilju”

Agencije
Glumac uzvraća udarac: Tužio muškarca zbog “laži o fizičkom nasilju”

Glumac Alek Boldvin tužio je muškarca koji je ranije tvrdio da ga je ovaj poznati glumac udario u lice za vrijeme svađe zbog parking-mesta na Menhetnu, prenose američki mediji.

Boldvin je uhapšen i optužen za uznemiravanje nakon svađe na Menhetnu prošle godine, piše Skaj njuz.

Boldvin je priznao krivicu i pristao je da ide kod psihijatra kako bi dobio terapiju za kontrolu bijesa, ali je navodno sada tužio čovjeka koji je rekao da ga je on udario, zbog iznošenja “laži o fizičkom nasilju”.

Takođe, njegov advokat kaže da je muškarac lagao u policiji u vezi s napadom i da ga je glumac samo “lagano odgurnuo” tokom susreta.

Prema stranici “Siks”, čak i bolnički zapisi i snimci video-nadzora pokazuju da je priča o premlaćivanju bila laž.

“Kada se dva Njujorčanina sukobe zbog parking-mjesta, obično se dogodi da razmjene nekoliko oštrih riječi i nastave dalje sa životom. Međutim, to se ovdje nije dogodilo. Ovaj muškarac je umjesto toga iznio lažnu priču o susretu i odbio je da krene dalje”, stoji u tužbi.

U tužbi se navodi i to da se Boldvin samo naljutio tokom incidenta, jer je smatrao da se muškarac opasno približio njegovoj supruzi i djetetu, prenosi klix.

Interesantno je i to da je glumac i ranije bio u sličnim situacijama. Boldvin je u maju 2014. godine uhapšen zbog navodne svađe s policijom koja ga je zaustavila zbog vožnje biciklom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana