Glumac oštro kritikovao kolegu: "Volim te, brate. Ali, čemu to?"

Agencije
Glumac oštro kritikovao kolegu: "Volim te, brate. Ali, čemu to?"

Zvijezda "Akvamena" Džejson Momoa je veliki fan glumca Krisa Prata, ali nije mogao da ga ne kritikuje zato što plastikom zagađuje planetu.

Prat je podijelio fotografiju na Instagramu iz saradnje sa Amazonom u kome pozira sa plastičnom flašom u rukama, a Momoa je bio iskren u svom komentaru: "Brate volim te, ali šta je sa plastičnom flašom. Bez upotrebe jednokratne plastike. Hajde!".

Narednog dana se Momoa izvinio zbog svog komentara, ali je rekao da ostaje pri svom mišljenju da poštuje Prata, ali da misli da treba svesti upotrebu plastike na minimum.

"Brate ti znaš moju djecu i ludo sam zaljubljen u tebe i volim sve što radiš. Žao mi je što je ovo naišlo na loše komentare jer nisam htio da se to desi. Ja sam samo veoma strastven zbog korišćenja plastike koja se ne reciklira. Moramo da prestanemo sa upotrebom plastičnih flaša i nadam se da ćeš se izboriti da Amazon prodaje plastične flaše za vodu koje mogu da se koriste višekratno, a koje ćemo svi moći da kupimo. Inspiracija si mnogima, a ja sam jedan od njih“, napisao je Momoa.

Ovo nije prvi put da Momoa koristi svoju popularnost kako bi podigao svijest o problemima okoline. U septembru je imao strastveni govor u Ujedinjenim Nacijama u Njujorku o klimatskim promenama, a naročito je ukazao na zagađenost okeana.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana