Gavrilović: Muškarci su mi uvek prilazili na isti način

Glas Srpske
Gavrilović: Muškarci su mi uvek prilazili na isti način

Glumica Jelena Gavrilović otkriva da joj se jači pol uvijek udvarao na isti način, dok je ona, kaže, uvijek birala svoje muškarce.

- To je tako. Ne znam da li imam toliko samopouzdanja, ali očigledno tu nešto nije u redu. Možda su me se plašili? Šalim se. Takav utisak odajem... Isto kao i taj lik koji igram, baš je neobično. Čudno je da sad ja objasnim ljudima da to nema nikakve veze sa mnom - izjavila je Jelena.

Glumica je prokomentarisala i izazovnu odjevnu kombinaciju i golišavu scenu iz serije "Nemanjići - rađanje kraljevine", koja je podigla sve fanove na noge.

- Ljudi su videli ono što su želeli da vide, ali videli su i ono što su videli. Evdokija je oterana sa dvora u spavaćici. Tako da, ja sam to odigrala tako, baš kako je reditelj tražio, baš kako kažu i naši istoričari. Ja mislim da je to jako lepa scena, meni lično jako draga - istakla je ona.

Ova atraktivna glumica kaže da je svakoj ženi danas, bez obzira na to da li je poznata ili ne, teško da nađe adekvatnog muškarca. Prisjećajući se svojih tinejdžerskih dana, Jelena je istakla da se tokom srednje škole borila sa, kako kaže, velikim problemom.

- Sve devojčice kada imaju 15-16 godina, kada naglo odrastu, to im bude neobično, pa se pitaju zašto si najviši u razredu, zašto su ti ruke tako dugačke. To su normalni kompleksi koji prate mlade žene u sazrevanju i odrastanju. Bila sam nesigurna i mislim da se zbog toga bavim glumom - ispričala je Jelena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana