Fudbalera PSŽ-a opljačkala prostitutka na semaforu

GS
Foto: GS

Prema izvještajima, zasad neimenovani igrač PSŽ-a opljačkan je sinoć na poznatom mjestu za prostitutke u Parizu.

Pojedinac je zaustavljen na semaforu u javnom parku Bulonjska šuma, koji se nalazi u zapadnom Parizu. List "Parizijen" navodi da je prostitutka ušla u automobil i uzela njegov novčanik i telefon koji su se nalazili u kaseti dok je automobil stajao.

Igraču PSŽ-a je rečeno da se odveze na određenu lokaciju da uzme svoj telefon, što je on i učinio, policija je u vezi sa incidentom pozvana oko 20 časova.

Za sada je poznato da je fubaler ostao bez telefona i novčanika. Policijska uprava Pariza je još 2016. saopštila za Vajs Francuske da je broj prostitutki koje rade na području Bulonjske šume "znatno porastao".

U drugim nepovezanim događajima, na meti je nekoliko igrača PSŽ-a, a Anhel di Marija i Markos Aroas Korea su vidjeli kako su im kuće provaljene tokom serija "nasilnih pljački" još u martu.

Saopšteno je da su porodice oba igrača provalnici držali kao taoce tokom racija. Satovi i nakit za koji se procjenjuje da vrijede više od 500.000 evra ukradeni su iz sefa u Di Marijinoj kući, kako se tvrdi.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana