Emili Blant govorom rasplakala supruga

Agencije
Emili Blant govorom rasplakala supruga

Poznata glumica Emili Blant dobila je nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu “Mjesto tišine” na 25. po redu dodjeli nagrada Udruženja filmskih glumaca (SAG).

Glumica je u govoru zahvalila svima koji su je podržali, ali prije svih suprugu Džonu Krasinskom.

- Hvala vam mnogo, mnogo, mnogo. Potpuno sam nepripremljena i nemam riječi. Ovo ću u potpunosti podijeliti sa svojim suprugom Džonom. Ovo iskustvo koje sam imala priliku da podijelim s tobom usjeklo mi se u srce. Ti si nevjerovatan scenarista i tako sam srećna što sam s tobom i što sam mogla raditi na ovom filmu s tobom - rekla je Blantova.

Njenom suprugu, koji je inače pisao scenario za film “Mjesto tišine”, oči su se napunile suzama.

Međutim, to nije sve što je slavna glumica rekla, te se u jednom momentu i našalila.

- Hvala ti što si mi dao ulogu u filmu. Bio bi u velikoj nevolji da nisi. Zapravo, nisi imao ni opcije, ali hvala ti - kazala je Blantova.

Glavnu nagradu, priznanje za najbolji glumački ansambl na ovoj, 25. dodjeli nagrada Udruženja filmskih glumaca, osvojio je film “Crni panter”.

Što se tiče pojedinačnih kategorija, glumica Glen Klouz je nagradom za glavnu glumicu u filmu “Supruga” zacementirala status favorita, kao i Rami Malek koji je pobijedio Kristijana Bejla (“Čovjek iz sjene”), Bredlija Kupera (“Zvijezda je rođena”), Viga Mortensena (“Zelena knjiga”) i Džona Dejvida Vošingtona (“Crni član KKKlana”) u kategoriji za najboljeg glavnog glumca.

Nagrada za sporednog glumca otišla je Maheršali Aliju za “Zelenu knjigu”. Ovo je njegova druga pobjeda u tri godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana