Dženet progovorila o borbi s depresijom

Agencije
Dženet progovorila o borbi s depresijom

Pjevačica Dženet Džekson progovorila je o svojoj borbi protiv depresije koja je posljedica kompleksa inferiornosti u djetinjstvu, kao i rasizma i seksizma u američkom društvu.

U tekstu objavljenom u časopisu “Esens”, namijenjenom crnim ženama, pedesetdvogodišnja zvijezda objašnjava da je prvi put istinski bila srećna kada je rodila svoje prvo dijete 2017. godine. Pjevačica, koja se proslavila osamdesetih godina, otkrila je da joj je, jednu deceniju nakon što je napunila 30 godina, bilo veoma teško.

- Bilo je teško boriti se protiv bolesti. Mogla sam da provedem život analizirajući izvor moje depresije - navela je Dženet.

Mlađa sestra kralja popa Majkla Džeksona, koji je takođe patio od depresije, vratila se na scenu 2015. novim albumom, ali je zatim naglo prekinula turneju u martu 2016. i objasnila da želi zasnovati porodicu. Rodila je sina Eišu početkom 2017. Međutim, brak nije potrajao. Samo nekoliko mjeseci nakon rođenja djeteta Dženet je odlučila da stavi tačku na brak sa osam godina mlađim Visamom Al Manom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana