Džastin i Hejli Biber svjesni da su požurili sa brakom

Agencije
Džastin i Hejli Biber svjesni da su požurili sa brakom

Novopečeni bračni par Džastin i Hejli Biber otvoreno su pričali o svom odnosu i o tome kako se ponašaju u braku, te su pozirali za novu naslovnu stranicu američkog “Vog” magazina.

Kako je navedeno, oboje su svjesni da je brak zaista zahtjevna zajednica.

- Činjenica je da je teško biti u braku. Brak je jako težak. Mislim da je ovo rečenica sa kojom treba da počnete razgovor - rekla je Hejli Biber.

Njih dvoje su pričali o tome kako su se u jednom periodu izgubili i udaljili jedno od drugog, te kako su se ponovno povezali u crkvi.

Hejli je naglasila da još ne očekuju bebu te dato nije na njihovoj listi planova.

- Još smo veoma mladi, svjesni smo da smo požurili i sa brakom. Fokusiramo se na to da rastemo i razvijamo se skupa. Na kraju dana on je moj najbolji prijatelj i nikad mi neće dosaditi - navela je Hejli.

Takođe su priznali da se često svađaju, te da su imali period života kada bi izbjegavali da budu u istoj prostoriji.

- Svađanje je dobra stvar. Čak i Biblija potvrđuje da se to nekada treba desiti. Ne želimo izgubiti jedno drugo. Ne želimo reći pogrešne stvari, a dešavalo nam se da nekada predugo ćutimo i to me je izluđivalo. Nekada ju je teško nagovoriti da kaže šta osjeća i misli, a ja volim da se izražavam i ubija me kada to ne mogu da radim - kazao je Džastin Biber.

Hejli je istakla da se u prve tri sedmice braka osjećala usamljenom te da se stalno molila Bogu. Naglasila je da voli Džastina i da ga je oduvijek voljela.

Jedna od najinteresantnijih Džastinovih izjava jeste daje imao problem sa zavisnošću od seksa, te da je jedini način da se smiri bio da potpuno prestane da ima odnose.

- Mislim da seks uzrokuje puno bola i patnje. Ljudi nekad praktikuju seks jer se ne osjećaju dovoljno dobrim i zato što im nedostaje samopouzdanja. To se dešava i muškarcima i ženama. Ja se želim posvetiti Bogu, jer mislim da je to bolje za mene. I mislim da me je Bog nagradio sa Hejli upravo zbog toga. Ovo su benefiti, ovo je nagrada za dobro ponašanje - dodao je Biber.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana