Dodjela „Emija“ vrvjela glamuroznim kreacijama FOTO

GS
Dodjela Emi nagrade
Foto: Tanjug | Dodjela Emi nagrade

LOS ANĐELES – U šatoru u centru Los Anđelesa, sinoć je održana dodjela prestižne televizijske nagrade „Emi“. Sedrik Zabavljač bio je domaćin događaja, serija „Kruna“ je osvojila najviše nagrada, a slavni su pokazali su svoj stil na crvenom tepihu.

Američka glumica Elizabet Olsen nosila je haljinu krem boje s ispupčenim rukavima, koju je dizajnirao „The Row“, brend koji su osnovale njene sestre Meri Kejt i Ešli Olsen. Olsen je bila nominovana za nagradu za najbolju glavnu glumicu za ulogu u seriji „WandaWision“.

Džejson Sudikis glumac iz filma „Ted Laso“, prošetao je crvenim tepihom u plavom baršunastom odijelu Toma Forda. Sudikis je odnio četiri nagrade za „Ted Laso“, uključujući nagradu za glavnog glumca u humorističnoj seriji. Glumica Rozi Perez svjetlucala je u zamršenoj haljini boje zlata.

Perez je nominovana za sporednu glumicu u humorističnoj seriji „Stjuardesa“, ali nije dobila nagradu. Na dodjeli se pojavila glumica Kejli Kvoko, što joj je bilo prvo pojavljivanje nakon objave razvoda s drugim suprugom Karlom Kukom.

Ona je na crvenom tepihu nosila haljinu Vere Vang, a bila je nominovana za nagradu za glavnu glumicu za ulogu u seriji „Stjuardesa“.

Tu je bila i velška glumica Ketrin Zita Džons koja je stigla sa 25 godina starijim starijim suprugom Majklom Daglaso i blistala u elegantnoj haljini boje vina.

Glavni glumac serije „Pozy“ Bili Porter pojavio se u crnom kombinezonu s mega naboranim rukavima. Porter je bio nominiran za glavnog glumca u dramskoj seriji „ Pozy”, ali nije odnio nagradu.

Dodjela prestižnih nagrada održana je u šatoru zbog straha od Delta verzije virusao krona, a popis gostiju ove je godine uveliko smanjen. Obavezno je bilo i vakcinisanje te testiranje. U našoj galeriji pogledajte kako su izgledale zvijezde na crvenom tepihu „Emija“:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana