Devojku Leonarda Dikaprija prozivaju na mrežama – "Vrijeme je da se rastanemo"

GS
Foto: Printskrin

Na društvenim mrežama zbijaju se šale na račun Leonarda Dikaprija i njegove devojke, modela Kamile Morone, koja je proslavila 25. rođendan.

Oskarovac je poznat i po tome što su sve njegove devojke bile mlađe od 25 ili je prekidao veze sa njima kada bi napunile 25 godina.

Pošto je Morone nedavno proslavila rođendan (16. juna), na Tviteru su usledili komentari da joj se potencijalno bliži raskid.

"Srećan rođendan dušo!!! Vrijeme je da se rastanemo" – napisao je jedan tviteraš.

"Ako izdrže još jednu godinu, to će biti i njegova najduža veza, a ona će biti prva 26-godišnjakinja s kojom se zabavljao", nadovezao se drugi korisnik spomenute mreže.
Njihova ljubav traje godinama, a pretpostavlja se da su zajedno od 2017. godine kada su se prvi put pojavile priče o njihovoj vezi. Zanimljivo je i da je Leonardo Kamilu upoznao još kao dijete, kada je imala samo 10 godina preko Al Paćina koji mu je dobar prijatelj i koji se u to vrijeme zabavljao sa njenom majkom.

Sudeći po zajedničkim pojavljivanjima, brineta i glumac u posljednje vrijeme bukvalno se ne razdvajaju, a iako su se ranije suždržavali od razmjenjivanja nežnosti u javnosti, posljednjih mjeseci to više nije slučaj, prenosi B92.

Glumac je do sada bio u vezi sa Blejk Lajvli, Kejt Mos, Ninom Agdal, Bar Refaeli, Žizel Bundšen...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana