Daglas: Svijet gledam na ljepši način

Agencije
Daglas: Svijet gledam na ljepši način

Nakon borbe sa opakom bolešću slavni glumac Majkl Daglas nedavno je u razgovoru za “Daily Mirror” progovorio o svojoj karijeri, borbi s bolešću i novim odlukama koje je donio nakon što je napokon pobijedio rak.

- Jednostavno sam počeo bolje da planiram svoje vrijeme jer sam postao svjestan koliko malo vremena imam. Ono je sada ograničeno - rekao je Daglas.

Takođe je govorio o tome kako se osjećao nakon što je pobijedio rak grla koji je bio u četvrtoj fazi. Kancer mu je dijagnostikovan 2011. godine, a ozdravljenje 2013. godine naziva pobjedom i ponovnim rođenjem.

Zvijezda mnogih velikih filmova tvrdi da se ljudski prioriteti promijene kada pobijede rak.

- Od tada svijet gledam na dosta ljepši način. Sve mi je čistije i ljepše. Sada više cijenim svoju suprugu, naš brak i našu djecu - kazao je Daglas.

Majkl Daglas je već 18 godina u braku s glumicom Ketrin Zita Džons. S njom ima dvoje djece, sina Dilana i kćerku Keris.

On je u nekoliko ranijih intervjua pričao o svom uspješnom braku s Ketrin te je naglasio da njegova ljubav prema njoj i dalje raste iz dana u dan.

- Nedavno smo proslavili 18. godišnjicu braka i naša ljubav samo nastavlja da raste. Mislim da je činjenica da radimo u istoj branši nešto što nas spaja i održava zajedno - objasnio je Daglas.

Kada su se vjenčali Ketrin Zita Džons imala je 31, a Majkl Daglas 56 godina. Ona je u godinama koje su uslijedile oboljela od bipolarnog poremećaja, a on se borio s rakom grla. Više puta su živjeli na dvije adrese, ali uvijek su se vraćali jedno drugom.

Slavni glumac je prošle godine proslavio pet decenija u šo­u-biznisu dobijanjem zvijezde na holivudskom Bulevaru slavnih, i to pored one koja pripada njegovom legendarnom ocu Kirku Daglasu koji sada ima 101 godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana