Britni Spirs: Sama objavljujem video-snimke i fotografije

Glas Srpske
Britni Spirs: Sama objavljujem video-snimke i fotografije

Pjevačica Britni Spirs redovno objavljuje svoje snimke i fotografije na društvenim mrežama i to one koje se tiču njenog oporavka, ali obožavaoci nisu sigurni da li je to istina, pa su o tome nedavno poveli brojne rasprave i polemike.

Teorija zavjere o Britni, njenom životu i stanju, već neko vrijeme traje. Svi su uvjereni da je kroz život vodi zapravo otac i da zbog stanja u kom se nalazi ne može sama da donosi odluke, pa to umjesto nje rade drugi. Tu priču je donekle potvrdila i njena majka kada je bilo riječi o Britninom liječenju jer je tražila od suda da i ona ima pristup dokumentaciji, a ne samo njen otac.

Međutim, sada se Britni oglasila i svima rekla kakvo je zapravo stanje kada su u pitanju društvene mreže.

- Za one koji ne misle da objavljujem vlastite video-zapise, poručujem da griješe. Sama objavljujem video-snimke i fotografije - rekla je Britni.

Iako pjevačica obožavaoce obavještava o oporavku, njene objave izazivaju polemike. Fanovi su, bez obzira na sve, uvjereni da se njene nove objave razlikuju od uobičajenih. A pominju i neke video-snimke za koje sumnjaju da su snimljeni ranije.

Britni je napravila pauzu kada je muzika u pitanju i trenutno se posvetila oporavku. Nedavno je napustila i jednu kliniku kada je navodno ponovo bila psihički loše zbog oca koji je imao operaciju.

Da Britni namjerava da napravi pauzu, potvrdio je i njen menadžer.

- Britni se ne osjeća dobro ni psihički ni fizički i nije u stanju da održava koncerte. Prošle godine kada je planirala turneju zvala me svaki dan. Bila je jako uzbuđena. Ali, nije me pozvala već mjesecima. Očigledno ne želi da nastupa. Iz svega što sam čuo, jasno mi je da neće nastupati na koncertima dogovorenim u Vegasu, a ni u bližoj budućnosti. Moguće i nikad više - kazao je menadžer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana