Borba glumica za ulogu Kleopatre

Glas Srpske
Borba glumica za ulogu Kleopatre

Američke glumice Ledi Gaga i Anđelina Džoli našle su se u neugodnoj poziciji jer jedna i druga žele da glume Kleopatru u novom filmu koji se već najavljuje godinama.

Gaga je novo holivudsko osvježenje na filmskom platnu, a ulogom u filmu “Zvijezda je rođena” postala je i glavni favorit za dobijanje “Oskara” u kategoriji glavne ženske uloge. Zablistala je rame uz rame s Bredlijem Kuperom, koji je ujedno i reditelj filma. Dvojac je osvojio kritičare, stoga nije ni čudno da se Ledi Gaga sada spominje kao jedno od najvjerojatnijih glumačkih imena za ulogu Kleopatre.

Kleopatra želi da bude i Anđelina Džoli, koja već duže vrijeme nije imala neku zapaženiju ulogu, a uloga u spomenutom filmu označila bi njen povratak u svijet glume nakon nekoliko godina pauze. 

Koja god bude odabrana, moraće da zamijeni slavnu Elizabet Tejlor, koja je 1963. godine utjelovila lik ove crnokose ljepotice. Reditelji su rekli da će glavnu ulogu dobiti ona koja će moći zamijeniti Elizabet na što dostojniji način, a to sigurno neće biti lako. Datum početka snimanja filma još nije poznat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana