Biber ponovo provocira fotkama

Agencije
Biber ponovo provocira fotkama

Pop zvijezda Džastin Biber još jednom je uspio da šokira fanove i pratioce na "Instagramu", nakon što je objavio fotografiju na kojoj pozira samo u donjem vešu.

Fotografija, na kojoj se Biber drži za polni organ, za samo nekoliko sati sakupila je dva miliona lajkova i više od 200 hiljada komentara koje su ostavili pratioci mlade zvijezde.

Pjevaču, koji je javnost odavno navikao na svakakve ekscese, nije strano ni da objavljuje fotografije na kojima je potpuno nag, a sada se čini kao da je Biber konačno izgubio kompas pa ne vodi više računa šta će prezentovati svojoj publici.

Posljednji put kada se Biber odmarao na polinežanskom ostrvu Bora Bora, fotografisao se nag. Autor fotografije je uspio da zabilježi i predivan pejzaž. Biber je pozirao na krmi brodića usred okeana, a pored azurno plavog mora i prelijepe zelene boje ostrva u daljini, ipak je zadnjica mladog pjevača izazvala najviše reakcija. Ubrzo nakon što je pjevač postavio fotografiju sa ljetovanja na svoj "Instagram" profil,  na "Tviteru" su uslijedile reakcije internet zajednice. Pojedine korisnike društvenih mreža Biberova neosunčana gola zadnjica podsjetila je na slovo O, pa su predložili "Guglu" da napravi novi logo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana