Ben Aflek hoće da se pomiri sa Dženifer Garner

Glas Srpske
Ben Aflek hoće da se pomiri sa Dženifer Garner

Nakon što je Dženifer Garner napokon shvatila da više ničim neće moći da sačuva brak s Benom Aflekom, krenula je dalje i odlučila da pronađe novu ljubav.

Ali, izgleda da je upravo taj njen potez osvijestio Afleka, koji, navodno, sada silno želi svoju bivšu suprugu nazad.

Kada su 2015. godine objavili da poslije deset godina braka idu svako svojim putem, za ovaj holivudski glumački par započeo je težak period od skoro dvije godine, tokom kojih je glumica činila sve u svojoj moći da ipak spase njihov brak.

- Dala je cijelu sebe da spase njihov brak i očajnički se trudila da vrati sve na staro, za dobrobit njihove djece, ali i njih dvoje. Oprostila mu je i previše stvari i na kraju nije uspjela ništa da promijeni - kazao je izvor blizak paru,

Iako su najavili razvod, papire nisu potpisali pune dvije godine, a Ben je odlučio da krene dalje i to u vezi s Lindzi Šukus. Međutim, priča se da on sada želi svoju bivšu suprugu nazad i da ju je nekoliko puta molio za pomirenje.

Dženifer je ovog puta odlučila da sebe stavi na prvo mjesto, te je, kako pišu američki mediji, krenula u "potragu" za idealnim muškarcem, a nedavno je i viđena s jednim od njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana