Beker bez supruge i novca

Agencije
Beker bez supruge i novca

Iako su tvrdili da su svoje bračne probleme riješili uz pomoć savjetnika, Boris Beker i njegova supruga Šarleli Lili Kersenberg odlučili su da se razvedu nakon 13 godina braka.

Da se trostruki osvajač Vimbldona i bivša holandska manekenka ipak razvode potvrdio je i njihov advokat koji je naglasio da je paru trenutno najvažniji njihov osmogodišnji sin Amadeus te da je njihov razvod prijateljski.

- Odluka nakon 13 godina veze i devet godina braka nije bila jednostavna - izjavio je advokat para Kristijan-Oliver Moser i dodao da su problemi u braku Borisa i Lili počeli nakon Bekerovog bankrota prošle godine.

Par je tada preživljavao krizu, o čemu je bivša manekenka ranije govorila u medijima.

- Bila je to teška godina, zapustila sam se potpuno, previše sam pila, pušila, izlazila i nije me bilo briga. Mislila sam “moj život je užasan i umrijeću”. Pila sam votku, pušila paklu dnevno, a Boris je prolazio kroz pakao i nije me ni primjećivao. Razdvojili smo se - rekla je Lili početkom godine. U istom intervjuu otkrila je da je s Borisom išla na terapije.

Boris Beker i njegova sada već bivša supruga viđeni su nedavno, svako na svojoj strani, bez vjenčanog prstenja na rukama.

Beker je prošle godine morao da proglasi bankrot i to po odluci sudije koja ga je gledala na Vimbldonu.

Advokati trostrukog osvajača londonskog grend slema pokušali su da na sudu dobiju još jednu šansu da njihov klijent plati dug koji stoji već dugo, ali nisu u tome uspjeli.

Kada su finansije u pitanju, Beker može početi sve iz početka i truditi se da bude pametniji nego ranije.

Kako saznaje njemački “Bunte” iz izvora veoma bliskih Bekerovima, predstojeći jun je pun novih početaka za tenisku zvijezdu.

Računa se da je Beker zaradio više od 35 miliona u karijeri, ima više nekretnina u posjedu koje vrijede milione. Smatra se da posjed u Španiji može da proda za oko šest miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana