Atraktivna teniserka snimila pjesmu podrške Ukrajini

GS
Foto: Printskrin

Atraktivna ukrajinska teniserka Dajana Jastremska ponovo se "bacila" u muzičke vode i objavila je novi singl pod nazivom "Hearts", u saradnji sa češkim pjevačem Rodanom i letonskim reperom Lupautom.

Pjesma je posvećena Ukrajini, a sama Jastremska je tokom Australijan opena, gdje je napravila senzaciju i stigla do polufinala, svaku pobjedu proslavljala baš tako što je pokazivala oblik srca.

''Ovo je još jedan podsjetnik za sve ljude o mojoj zemlji, o djeci i da nam je potrebna podrška. Znam da ljudi zaboravljaju i umaraju se od rata, ali treba da budemo hrabri i da se održimo zajedno. Ova pjesma govori o snazi i zrelosti'', rekla je teniserka koja je zajedno sa Lupautom napisala tekst.

Dajana je trenutno 26. igračica svijeta. Debitovala je u prvih 100 i osvojila dve titule kada je imala 18 godina. Imala je potom uspješnu i 2019. godinu, da bi početkom 2021. bila privremeno suspendovana nakon što je bila pozitivna na mesterolon. Ipak, u junu pomenute godine Međunarodna teniska federacija je presudila da nije kriva i da može da se vrati na teren.

Ukrajinka je za sve okrivila bivšeg dečka tvrdeći da je on kroz polni odnos u nju unio pomenutu supstancu, prenose Nezaisne.

''U mojoj mokraći su pronađene vrlo niski nivoi mesterolona. S obzirom na nisku koncentraciju i negativan uzorak dvije sedmice ranije, dobila sam naučne informacije da je pozitivan rezultat moguć kao rezultat neke vrste kontaminacije. Uz to, obavještena sam da ovu supstancu muškarci koriste kao lijek i ne preporučuje se ženama zbog štetnih učinaka'', rekla je Jastremska svojevremeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana