Dženifer Aniston joj i dalje najveća pretnja i konkurencija

24sata.hr
Dženifer Aniston joj i dalje najveća pretnja i konkurencija

Iako su zajedno od 2005. godine i imaju šestoro djece, Andželina Džoli i dalje smatra da joj je konkurencija Dženifer Aniston, bivša žena Breda Pita.

Časopis "Star" objavio je ekskluzivnu priču o detaljima iz privatnog života Andželine Džoli (38) i Breda Pita. Između ostalog, pišu da je glumica opsjednuta njihovom slikom u javnosti, o neobičnom načinu na koji odgajaju svoju djecu i o usponima i padovima njihovog odnosa.

Izvor tvrdi da Anđelina voli da kontroliše svog vjerenika i imidž u javnosti, što se odnosi i na njegov način odijevanja.

- On radi sve šta Andželina kaže, ali kad ona ne vidi, voli da puši marihuanu i cigarete - tvrdi izvor.

Mnoge će iznenaditi da Andželina i dalje mrzi Dženifer Aniston, bivšu Bredovu suprugu, i da na nju i dalje gleda kao na konkurenciju, i u privatnom i profesionalnom životu.

- Anđelina prati tekstove o sebi u novinama. Sviđa joj se ta hipi slika koju javnost ima o njoj, to što je porede sa Odri Hepbern i putovanja svijetom zbog nesebičnih stvari koje radi - otkriva izvor.

Takođe, Bred i Andželina u svom domu nisu šefovi, već tu ulogu imaju njihova djeca.

- Ta djeca su divlja. Vrište u svako doba dana i noći, a još su i neuredna. U svakom ćošku se može naići na ostatke hrane, uglavnom od Mekdonaldsa, omoti od slatkiša, hrpa igračaka, pa čak i mrtve bube - kaže izvor i dodaje da njih dvoje misle da je to super iako bi mnogi rekli da je odvratno.

Bred je kao roditelj više disciplinovan, a najveći kamen spoticanja između ovog para su uglavnom djeca, odnosno mišljenja kako ih pravilno odgajati.

Uprkos svim nesuglasicama, Bred i Anđelina su ludi jedno za drugim.

- Mjesto gdje nemaju problema je spavaća soba, tamo su kao zečevi - tvrdi izvor i dodaje da su se zaljubili čim su se upoznali.

Njihova spremačica je jednom prilikom u njihovoj sobi našla brdo seksualnih igračaka.

- Čim uhvate priliku, završe u krevetu. Bred voli Anđelinu kao i ona njega, odlično se slažu - zaključuje izvor.

Bred i Anđelina su se upoznali na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" 2005. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana