Znakovi horoskopa koji se zaljubljuju u fizički izgled, a ne u srce

GS
Foto: Ilustracija

Bilo da se radi o izlascima, prijateljstvu ili vezi - oni stavljaju fizičku privlačnost ispred svega.

Škorpija

Škorpije su poznate po 'prljavom' umu i senzualnoj prirodi. Za njih je seksualna intimnost od iznimne važnosti pa biraju samo partnere sjajne tjelesne građe, a emocije uglavnom zanemaruju. Oni su izuzetno izbirljivi i mogu ići u krajnost samo kako bi izabrali partnera sjajnog fizičkog izgleda. Pripadnici ovog horoskopskog znaka neće imati ništa protiv izgradnje veze samo kako bi zadovoljili svoju čežnju u krevetu. Emocionalna povezanost kod njih uvijek dolazi kasnije.

Strijelac

Strijelci su poznati po svojoj avanturističkoj osobnosti i ne mogu se vezati uz jednu osobu ili odgovornosti. Osobe rođene u ovom znaku uvijek stavljaju seks ispred ljubavi i lako se poigravaju s tuđim srcima jer nisu dovoljno ozbiljni za svoje veze. Vrlo su koketni i željni osvajanja različitih atraktivnih partnera za vlastito zadovoljstvo.

Ovan

Onima rođenima u znaku Ovna sve brzo dosadi i trebaju im različite vrste privlačnih partnera kako bi se zasitili. Oduvijek u centru pažnje zbog najvećeg seksualnog nagona, oni uvijek biraju seks prije ljubavi.

Ne treba im dugo vremena da se uzbude i često ulažu lude napore da ljubavnu seansu učine senzualnijom. Ovnovi su intenzivni ljubavnici, ali nisu pretjerano privrženi ni sentimentalni, prenosi 24sata.

Bik

Bikovi imaju izražene seksualne fantazije i njima je bitan zgodan, visok i poletan partner. Oni čak i ne obraćaju pažnju niti se trude saznati što im se sviđa ili ne sviđa kod partnera, a nakon što stupe u vezu uglavnom radije ispunjavaju svoje fantazije umjesto da odnos održavaju ugodnim i romantičnim. Bikovi obožavaju različite vrste užitaka i uvijek su spremni isprobavati nove stvari u spavaćoj sobi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana