Tri horoskopska znaka koja upoznaju srodnu dušu ovog ljeta

B92
Foto: Pixabay

Ljubav za ove znakove je zagarantovana...

Bik bi trebalo da se posveti rješavanju eventualnih nesporazuma i problema koje ima s prijateljima ili voljenom osobom. Oni čije je srce još uvijek slobodno, osjetiće potrebu za toplinom i ljubavlju i napokon će shvatiti šta žele. Srodna duša bi mogla da bude osoba iz njihovog okruženja, koju su oduvijek smatrali samo prijateljem.

Rak

Ovo ljeto bi moglo da donese velike promjene u živote Rakova. Dogodiće im se neverovatna poznanstva koja će im donijeti sreću. Moraju da budu otvoreni prema ljubavi, ne smiju da se plaše, iako bi trebalo da budu oprezni i ne tako olako da otvaraju svoju dušu potpunom strancu. Osećanja koji im se pojave tokom ljeta pokazaće se kao duboka i snažna. Pojedine osobe će postati i roditelji.

Djevica

Suzdržanoj i praktičnoj Djevici ovog ljeta dogodiće se romantika kojoj neće moći da odole. Sve će biti u znaku novih poznanstava i sve će se odvijati brzo. Vrlo je moguća ljubav na prvi pogled, brzo zaljubljivanje i započinjanje zajedničkog života. Ako su braku, i oni bi mogli postati roditelji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana