Sezona Vage stiže, a jedna stvar je ključna: Evo kako će to uticati na vaš horoskopski znak

GS
Sezona Vage stiže, a jedna stvar je ključna: Evo kako će to uticati na vaš horoskopski znak

Sezona Vage u horoskopu počinje od 23. septembra i trajaće do 22. oktobra. Vaga je sedmi znak Zodijaka i predstavlja simbol ravnoteže, harmonije i partnerstva. Osobe rođene u ovom periodu imaju neke karakteristične osobine koje ih čine posebnim:

Ravnoteža

Vage su poznate po svojoj potrebi za ravnotežom i harmonijom u svim aspektima svog života. One teže da izbalansiraju svoje odnose, emocije i različite obaveze.

Društvene i šarmantne

Vage su često društvene osobe koje su veoma šarmantne i privlačne drugima. Imaju dar za komunikaciju i stvaranje harmoničnih odnosa.

Pravednost

Pravda je veoma važna Vagama i često će se truditi da donesu odluke koje su fer i pravične. Vage su često poznate kao borci za prava drugih.

Diplomatija

Vage su vješti diplomate. Mogu smireno i racionalno pristupiti konfliktnim situacijama kako bi postigli mirno rješenje.

Estetika

Estetika je takođe bitna Vagama i često su veoma kreativne i umetničke osobe. Vole leijpu umjetnost, muziku i estetski prijatne okoline.

Partnerstvo

 Vage su skloni partnerstvu i veoma su posvećene svojim odnosima. Vole biti u ljubavi i trude se da održe harmonične partnerske veze.

Nesigurnost

Iako Vage često izgledaju samouvereno, duboko u sebi mogu biti nesigurne. Ponekad im je potrebno dodatno samopouzdanje i podrška kako bi se osjećale bolje.

Odlučnost

Kada Vage donesu odluku, često su veoma odlučne i posvećene ostvarenju svojih ciljeva.

Vage su vladane planetom Venere, koja simbolizuje ljubav, lepotu i harmoniju. Ovaj uticaj Venere čini ih veoma privlačnim i romantičnim osobama. Sezona Vage je vreme kada se naglašava potreba za partnerstvom i izgradnjom stabilnih i harmoničnih odnosa.

Kao i svi znakovi Zodijaka, Vage imaju svoje jače i slabije strane, ali njihova sposobnost da održe ravnotežu i stvore harmoniju često ih čini dragim i omiljenim među prijateljima i partnerima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana