Sedmični horoskop (od 29. novembra do 5. decembra 2014.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 29. novembra do 5. decembra 2014.)

.

Ovan, 21.03 - 20.04

Morate preko nečega da pređete ako želite da gradite budućnost. Neophodno je izvršiti korjenite promjene na nivou ličnosti, koje mogu biti i bolne. Na poslu dominirate, pa su mogući sukobi sa saradnicima koji misle drugačije. Za sada, ovaj segment života je pod kontrolom. Dobro se snalazite bez ičije pomoći.

Bik, 21.04 - 20.05

Planovi, projekti, nov pristup starim problemima... Postoji šansa da sve pobrkate. Odmorite se i prestanite da razmišljate o budućnosti. Uživajte u trenutku. Nervoza, problemi sa hormonima i žlijezdama. Kad bolje razmislite, sve ide iz glave. Pa kad to znate, počnite pravilno da razmišljate.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi duhovnog buđenja. Pošto ih svaka sitnica ometa na tom putu, poželjno je biti istrajniji i uporniji. Strijelac je idealna kombinacija u ovom periodu. Samo on može da vas izbaci iz ravnoteže, ali u pozitivnom smislu. Sa Ribom je veza kratka ali slatka, pa birajte!

Rak, 21.06 - 20.07

Ukoliko uspijete da eliminišete ometajuće faktore, provešćete nekoliko lijepih i mirnih dana. U protivnom, bićete u situaciji da činite sve što ne volite. Mogući su sukobi sa autoritetima, bilo da se radi o šefu ili osobama koje su na višoj društvenoj ljestvici. Burne reakcije škode.

Lav, 21.07 - 21.08

Opijeni ste srećom. Razlog je individualan, shodno trenutnim pozicijama. Osjećate da su glavni problemi za vama. Puni ste elana i sve vam ide od ruke. Utopljavajte se zbog mogućnosti prehlade. Urinarni trakt izložen niskim temperaturama može da vam zadava brige.

Djevica, 22.08 - 22.09

Pripremate se na to da nekoliko dana da se izležavate i imate sve pri ruci. Potrebni su vam mir, što manje buke i nepredviđenih događaja. Partner vam je dovoljan. Svi ostali samo smetaju, ne dozvoljavaju vam da iskažete sopstvene emocije. Još ako uspijete da ga odvojite od ostalih.

Vaga, 23.09 - 22.10

Iako ste sve dobro isplanirali, gomila stvari stajaće vam na putu. Pripremite se za mnoštvo ometajućih faktora. Budite strpljivi i sačuvajte hladnokrvnost. Ko ovih dana misli o poslu? Vage najmanje. Doduše, umjetnički orijentisani pripadnici znaka ne gube vrijeme. Biće para!

Škorpija, 23.10 - 22.11

Pošto ste akter važnih životnih promjena, osjećate potrebu da ih na neki način proslavite. Puni emocija, dobrog raspoloženja i radosti ulazite u novu sedmicu. Ukoliko se na poslu budete emotivno trošili na osobe koje to ne zaslužuju, naškodićete sami sebi. Preosjetljivost ima cijenu.

Strijelac, 23.11 - 20.12

U fazi ste ekspanzije. Ukoliko niste toga svjesni - vaš problem. Uostalom, saživjeli ste se sa stanjem koje je problematično, pa vam sreća dođe kao stres. Problemi sa srcem posljedica su zaljubljenosti, ali i nerviranja zbog sitnica. Pošto ste u sjajnom periodu, ne dozvolite da ga bolest pokvari.

Jarac, 21.12 - 19.01

Trenutno ste došli do duševnog uvida i stekli nova saznanja koja vas ispunjavaju, pa lakše savladavate nedaće koje nameće okolina. Strijelac, Strijelac i samo Strijelac, pod uslovom da se nije okrenuo nekom drugom. Predložite mu odlazak na put da biste učinili vezu zanimljivijom.

Vodolija, 20.01 - 18.02 

Na finansijsku situaciju ne možete da se požalite, a i zdravstvena je pod kontrolom. Svega imate baš onoliko koliko vam treba. Uživajte dok možete. Poslovna situacija je pod kontrolom. Oni pripadnici znaka koji su na odmoru ili u penziji uživaju u porodičnom ambijentu. Za njih radi neko drugi.

Ribe, 19.02 - 20.03

Imate toliko ideja, samo kad biste bili strpljivi da ih sprovedete u djelo? Možda i hoćete, ako se malo potrudite. Veza u kojoj ste površna je. Ne ispunjava ni mrvicu vaših sanjalačkih težnji. Osjećate potrebu da partner učini nešto fatalno da bi vam dokazao ljubav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana