Samo jedan horoskopski znak može da se slaže sa svima

G.S.
Samo jedan horoskopski znak može da se slaže sa svima

Ovaj znak Zodijaka se sa svima drugima slaže bez drame, odlični su i lojalni prijatelji, zabavni tokom izlaska, a i mnogi ih vole kao kolege na poslu.

Taj znak fokusiran je na emocije i empatija im je na izražena. Mogu se bukvalno “staviti u svačije cipele”.

Kao prijatelji, realni su i pouzdani. Jako ozbiljno shvataju prijateljstva i društvo. Jednom kada vam taj znak postane prijatelj, očekujte da je to “na duge staze”. Često preuzimaju i vodeće pozicije u školi i na poslu.

Vole ljubav. Iako su na glasu kao introverti i teško se otvaraju, jednom kada izađu na sastanak, pravi su užitak. Intuitivno znaju šta da rade i kuda da idu.

Iako imaju reputaciju da “žive u oblacima”, jako dobro rešavaju probleme na poslu. Lako mogu da preuzmu kontrolu nad sastancima i projektima. Uz to su jako lojalni i boriće se do kraja za kolegu koji treba da dobije povišicu. Svi ih žele u svom timu.

Njihov blagoslov, ali i prokletstvo je što sa svima pokušavaju da se povežu na njihovom nivou. Iako se zbog toga često mogu pitati koji je njihov pravi identitet, zbog toga je jako lako družiti s njima. Naravno, riječ je o Ribama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana