Astrolog otkrio koga čeka borba sa najtežim bolestima

G.S.
Foto: Ilustracija

Položaj meseca u natalnoj karti predstavlja našu podsvijest, odnosno dušu osobe i samim tim je njegov uticaj na našu sudbinu veoma značajan.

Mjesec govori o našim emocijama, a emocije direktno utiču na naše raspoloženje i na naše zdravlje. Ako znamo gdje nam je Mjesec i u kom je znaku, možemo pomoći sebi, da naučimo šta nam pomaže što se tiče zdravlja i što se tiče emotivnog zadovoljstva, prenosi Alo.

Mjesec u Ovnu

Kada u natalnom horoskopu imamo Mjesec u Ovnu, vladar ovog Mjeseca je Mars. To ukazuje da smo stalno pod velikim stresom, zbog toga možemo imati probleme sa vidom, sinusima, vrtoglavice i da na nas utiče majčina genetika. U ovom slučaju jako je važno da se osoba bavi fizičkim vježbama jer na taj način kanališe svoju energiju.

Mjesec u Biku

Kada neko ima Mjesec u znaku Bika vladar ovog mjeseca je Venera. U ovom slučaju osoba može imati probleme sa velikim apetitom ili da uopšte nema želju za hranom. Takođe može imati zdravstvene probleme kada su u pitanju grlo, krajnici i hormonski poremećaj, odnosno poremećaj rada štitne žlezde.

Mjesec u Blizancima

Kada je u pitanju Mjesec u znaku Blizanaca, vladar ovog mjeseca je planeta Merkur. Ovdjje može doći do problema sa disajnim organima i česti problemi sa ramenima. Osoba osjeća veliki negativni uticaj svojih misli, zbog toga može imati probleme i promjene u raspoloženju. To negativno utiče na njihovu sliku o sebi i stvara osjećaj nesigurnosti i neracionalnosti.

Mjesec u Raku

Mjesec u Raku donosi stomačne tegobe i osećaj nadutosti stomaka. Ovde problem može biti loše varenje što negativno utiče na njihovo raspoloženje. Ove osobe mogu biti veoma introvertne i veoma emotivno zatvorene, što negativno utiče i na zdravlje, postaju melanholični i konzumiraju previše slatkiša.

Mjesec u Lavu

Mjesec u Lavu daje preveliku hiperaktivnost i oscilacije u krvnom pritisku. Za ove ljude jako je važno da vode računa o redovnom spavanju i redovnom uzimanje lijekova. Oni mogu imati problem sa viškom tečnosti bolovi u leđima.

Bitno je da nauče da redovno kontrolišu zdravlje i da nauče da redovno treniraju, spavaju, šetaju.

Mjesec u Djevici

Kada je u pitanju Mjesec u Djevici, vladar je Merkur koji ukazuje na probleme sa želudcem i podstiče potrebu za slatkišima na nervnoj bazi. To su osobe koje su jako nervozne i napete ako nemaju obaveze i ako nisu nečemu posvijećeni.

Za njih je ljekovito da se posvete poslu i obavezama što se tiče posla i karijere.

Mjesec u Vagi

Kada je u pitanju Mjesec u znaku Vage, njegov vladar je Venera. Ovde problem mogu biti alergije na nervnoj bazi, hormonski disbalans takođe na nervnoj bazi posebno ako su narušeni porodični i ljubavni odnosi. Za ove osobe je jako važno da imaju dobar odnos sa sobom i da poštuju svoje želje i ciljeve.

Mjesec u Škorpiji

Što se tiče Meseca u Škorpiji, njegov vladar je planeta Pluton i donosi moguće probleme sa ginekološke strane, prenaglašena seksualnost koja može da stvori frustracije i totalni disbalans u emotivnom smislu. Ove osobe mogu imati problem sa čestim upalama bešike. Za njih je jako važno da postignu harmoniju između emocija i strasti.

Mjesec u Strijelcu

Kad osoba ima Mjesec u znaku Strijelca, najveći problem mogu biti infektivne bolesti, jetra, žuč i imuni sistem. Takođe problem može biti i donji dio kičme, zato je jako važno voditi računa o tome koliko su u sjedećem položaju, jer se to često javlja zbog predugog sjedenja. U tom slučaju su jako važne vježbe za kičmu i za opuštanje tijela.

Mjesec u Jarcu

Kada neko ima Mjesec u znaku Jarca, vladar ovog Mjeseca je planeta Saturn. Ovo su mogući problemi sa zglobovima, koljenima, ekcemima i problemi sa zubima. Kod ovih ljudi je jako važno da vode računa o raspoloženju jer su skloni pesimizmu i lošim mislima. Dominantna je genetika po ocu.

Mjesec u Vodoliji 

Kod Mjeseca u Vodoliji, vladajuća planeta je Uran koja donosi probleme sa povredama i lošom cirkulacijom. Ove osobe mogu biti sklone mrzovoljnosti i to prelazi u lenjost. To negativno utiče na njihovo raspoloženje i to se negativno odražava i na zdravlje. Obratiti pažnju na probleme sa venama.

Mjesec u Ribama

I na kraju Mjesec u Ribama govori o pretjeranoj imaginaciji i nemogućnosti da se osoba poveže sa sobom u realnom životu. Na ovu osobu utiče sve oko nje, stoga jedan jako važno da vodi računa o emotivnim stabilnim odnosima. Ova osoba često beži od svojih zdravstvenih problema i sebe dovodi do stanje bezizlaznosti kada su u pitanju veći zdravstveni problemi. Važno je obratiti pažnju na probleme sa stopalima koji se mogu pojaviti iznenada posebno tokom zime.
 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana